Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2018 20:31 - Доза позитивизъм.... с Вергиния Къшева- Накова
Автор: mybench Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4209 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.03.2018 20:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       Приятели, какво по- хубаво за Деня на жената от интервю с успешна млада дама? 

 

      Представям Ви, лъчезарната Вергиния Къшева- Накова. Тя е изключително трудолюбива и успешна в своята сфера. Съпруга е на създателят на SoftUni Светлин Наков.

            image
         Вергиния Къшева- Накова                                                           снимка: личен архив



    -  Вержи, представи се накратко.

    -  Обичам да казвам за себе си, че съм инженер по образование, търговец по призвание и артист по душа. Иначе, ежедневието ми е разпределено между различните проекти в работата, хобитата ми и грижата за семейството.

     
    -  
С какво се занимаваш в момента?

    -  Най-важното нещо, с което се занимавам в момента е развиването на Академия за бизнес умения и предприемачество, която включва 6 основни модула, като всеки от тях е с продължителност 4 седмици. В рамките на един модул подробно се разглежда тема с огромно значение за света на бизнеса. Тази Академия е създадена предимно за хора, учащи, скоро завършили своето висше образование, или работещи, които освен диплома, искат да придобият и реални знания и умения, отговарящи на днешната динамичната бизнес среда. Участниците в Академията са мотивирани да продължават да учат и надграждат с помощта на едни от най-големите професионалисти в своята област. Ползата от тази академия е огромна и затова има много голям интерес към нея.
 

    -    Какво те мотивира да бъдеш толкова позитивен човек?

    -    Преди няколко години взех решението да бъда щастлив човек. И затова промених голяма част от моето ежедневие и от моите навици. Все пак, ние не сме това, което ни се случва. Ние сме тези, които избираме да бъдем. Как да бъдем по- учтиви и дружелюбни с околните? – За мен отговорът е, ако се запитаме как искаме някой да се отнася с нашата майка, сестра, дете. Факт е, че живеем в много стресов свят, факт е, че нервите на голяма част от хората са изпилени до краен предел от ежедневието, което водят. Но също така е факт, че както подходиш към някого, така той ще се обърне към теб. Не е задължително да бъдем дружелюбни към останалите. Това е избор, който всеки прави за себе си. Не случайно имаме поговорка “Каквото повикало, такова се обадило”.

 
      Заедно с твоя съпруг участвахте в експеримента "Смени жената". Как се чувстваш след "размяната"?

       -   Щастлива, че съм успяла да изградя живот, в който да бъда щастлива, да мога да взимам важните решения за себе си и че имам любящ съпруг, който ме подкрепя. 

          

         


 Желая много успехи на Вержи! Вярвам, че хората като нея ще стават все повече!


         




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mybench
Категория: Други
Прочетен: 45506
Постинги: 15
Коментари: 19
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930