Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2018 21:50 - Посланик на красотата.... Ирина Белчева
Автор: mybench Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1393 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.03.2018 10:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

      Руса коса и сини очи, представяте си Барби или Асдис Ран? Не! Това е носителката на титлата „Мисис България Свят 2017” Ирина Белчева. Щастливо омъжена с две деца - слънца на 33 години от София. Магистър е по "Електроенергетика" и "Бизнес администрация". Главен експерт е в Министерството на енергетиката. 
   Тя е тежала 108 килограма, признава, че натрупването на килограми се дължи на бременностите с двете деца, които са с малка разлика, както и на нездравословни хранителни навици, които имала. Започнала диета, която за 6 - 7 месеца ѝ
е донесла повече от добри резултати - свалила 60 килограма.

                                image
                          Ирина Белчева                                       снимка: личен архив



  
     - Госпожо Белчева, Вие сте в прекрасна форма как я поддържате?

 

       -  Благодаря. Да си в добра форма е въпрос на воля и усилия, които човек трябва да полага ежедневно. Аз се грижа за себе си тренирайки редовно и спазвайки здравословен хранителен режим, включващ много плодове и зеленчуци, ядки, обезмаслени млечни продукти и не мазни меса. Но не мога да дам обаче универсална формула, която да е адаптивна за всеки организъм, защото е твърде индивидуално.


 

       - Жени като Вас разбиват стереотипите за конкурсите за красота, защото освен носителка на короната сте и с две завършени магистратури. Мислите ли, че в родните конкурси за красота все повече влияе интелекта на кандидатките?

 

       -  Благодаря, отново! Да така е! Имам две магистратури - Електроенергетика и електрообзавеждане и Бизнес Администрация. Също така съм и със сериозен професионален стаж като електроинженер. Няколко години бях проектант, а от десет съм държавен служител в Министерството на енергетиката. Главен експерт съм в дирекция " Сигурност на енергоснабдяването и управление при кризисни ситуации" в Министерство на Енергетиката. Аз мога да говоря за конкурса, който спечелих аз. Това е изключително престижен конкурс, който цели са открие, освен най-красивата омъжена българка, а и най-достойната, интелигентна, успяла и доказала се в своята сфера, кариера, семейство и общество.

                              image

                    Ирина Белчева                                   снимка: личен архив


      - Точно на 14-ти февруари с Вашия съпруг подновихте брака си и то в национален ефир. Има ли тенденция този прекрасен ритуал да се повтаря от двойки със "стаж" в семейния живот?

 

      -  Да. С моя съпруг подновихме брачните си обети на 14 февруари тази година - Свети Валентин, на живо в ефира на една от най- гледаните телевизии у нас! ( Канал 3 , в предаването " Всеки следобед с Ива"). Точно на този ден ние празнувахме 9 години от нашия брак, който сключихме на 14.02.2009г. Това беше изненада за моя съпруг, защото той нищо не подозираше. Беше изключително вълнуващ и емоционален момент. Цялата церемония по подновяване на клетвите ни се състоя на живо в предаването. Водещата Ивелина Кунчева стана наша кума, а децата ни Ирен и Кристиан, наши шафери. Много красив и чист момент. Пожелавам това изживяване на всички. Смятам, че този ритуал става все по - популярен у нас, особено след примера, който дадохме ние.


                                                                                        image  

        Ирина Белчева                                                снимка: личен архив


    
     - Това, което интересува всички в момента е предстоящия конкурс в който ще вземете участие - Mrs. Top of the World 2018. Разкажете ни повече за него.   

 

      -  Да, благодаря на всички за подкрепата и интереса, който проявяват. Това е най-престижния конкурс за омъжени дами в Световен мащаб. Top of the World е конкурса, който ще се състои в Рига от 29.05 до 03.06 и на който аз ще представя България. В момента изцяло съм фокусирана върху подготовката си за него. Подготвям видео, фотосесии, репетирам усилено народния танц, който ще покажа във вечерта на талантите. Ще дам всичко от себе си, за да представя по най-добрия и достоен начин страната ни и себе си. Най - хубавото е, че ще може да се гласува. Искам да призова всички, които желаят да подкрепят българското участие в мое лице, да го направят като гласуват на официалния сайт на Top of the World. Разяснения и допълнителна информация публикувам непрекъснато на личната си фейсбук страница. Смятам, че винаги, когато има българско участие на големи международни форуми във всички сфери, както сега, трябва да се обединим всички, защото такива събития носят само поводи за гордост, щастие и радост, тъй като това е популяризиране на България, което е от общ интерес на всички.

 

   

   
    
 Нека да подкрепим Ирина Белчева на предстоящия конкурс! Следете сайта http://topoftheworld.lv/en/mrs-top-of-the-world  .











Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mybench
Категория: Други
Прочетен: 45452
Постинги: 15
Коментари: 19
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930