Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2018 01:27 - Бизнес дама на света за 2018 година.... Ирина Белчева
Автор: mybench Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1169 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

          image
            Ирина Белчева                                                          снимка: личен архив

     Помните ли лъчезарната дама Ирина Белчева? Преди два месеца ви запознах с нея. Тогава тя се готвеше за своето участие в конкурса Mrs. Top of the World 2018, който се състоя в Рига от 29.05 до 03.06. тази година.
Днес тя вече е на родна земя. Ето какво сподели:

 

 

                -  Разкажете ни за конкурса от който се върнахте преди дни?

        - Това е най - престижния конкурс за омъжени дами в Световен мащаб - Mrs.Top of the World . За мен беше огромна чест и гордост да представя България, именно на него!Изключително съм доволна и удовлетворена от престижната и авторитетна Титла, с която персонално ме удостоиха - Mrs. Top of the World Business Womаn 2018. И най- важното, е че се класирах в ТОП 3 на Света!!!

                   image
                         Ирина Белчева (в Рига)                              снимка: личен архив



 

                 -  Какво беше чувството да сте на световен конкурс?

          -  Развълнувана и щастлива съм. Много тежка и изпълнена с ангажименти седмица прекарах в Рига. Организацията беше безупречна, но и много динамична! Всеки ден имахме програма, която следвахме точно. Сутрин денят започваше от 7:30ч и приключваше около полунощ и дори след това! Много уморително и изтощаващо денонощие, но за сметка на това пълно с големи вълнения и емоции! Едно от най - големите преживявания беше срещата с Кмета на Рига и разговора, който проведохме! Имах възможността да говоря доста с него и останах очарована от познанията му за България. Аз, разбира се, му разказах много допълнителни исторически, културни и обществени подробности за нашата страна! Той остана възхитен! Също така, гостувах с още 3 от момичетата участнички в Конкурса и Организатора в едно от телевизионните предавания по Латвийската национална Телевизия. Имах персонално интервю, на което презентирах филма си за мен и България. Третия ден беше посветен на Шоуто на Талантите, където представих Тракийската ръченица в национална носия. Танца беше оценен високо и ме поканиха да го повторя на Големия Финал , последната вечер. Много горда съм с това. Снимахме много фотосесии и проведохме редица културно - масови мероприятия!

                           image
                            image

                         С кмета на Рига г-н Нил Ушаков



                                             

                    -  Какво беше отношението към Вас?

              -  Отношението към мен беше изключително уважително. Всички проявяваха респект и почитание към мен, което беше силно осезаемо. Това става ясно и от Приза, с който ме отличиха. Повечето дами, представителки на различни националности бяха интелигентни и стойностни. За мен винаги е удоволствие да контактувам с ерудирани и културни хора!

                    image
                       Финала на конкурса в Рига  (Латвия)




                 -   Какви са плановете Ви за бъдещи изяви?

          -   Удовлетворена съм и ценя високо своите постижения! Същевременно аз имам своята професия и изминат път в кариерата. За щастие до този момент съм успявала да съвместявам всички свои отговорности. Надявам се да успявам и в бъдеще да правя това и да постигам дори още по-високи върхове! Разбира се, благотворителността винаги ме е съпътствала и тя ще продължи да бъде част мен!

 

                  image
                  Ирина Белчева след награждаването в Рига



   -    Какво бихте казали на дамите, които все още обмислят участието си в такъв тип конкурси?

 

        -   Призовавам всички дами да обичат и уважават себе си, да имат силна вяра, да следват мечтите си, да бъдат решителни и последователни във всички свои действия! Като Мисис България, аз заявявам, че този конкурс е най-престижния в страната. Тази година е юбилейна. Навършват се 20 години от неговото основаване. Аз ще имам удоволствието да връча Короната на следващата Мисис България! Това е огромна чест и привилегия за мен!

 

 


    Горда съм с Ирина Белчева и безкрайно щастлива, че я познавам! Сигурна съм, че ще има още много успехи! Надявам се по пътя си в журналистиката да срещна добри и сърцати хора като нея!




Гласувай:
2



1. rosiela - Браво на нея.
08.06.2018 05:33
Жена , която знае какво иска! Харесвам такива хора. Позитивна е.
цитирай
2. mybench - Съгласна съм с Вас!
09.06.2018 18:40
Напълно споделям мнението Ви rosiela.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mybench
Категория: Други
Прочетен: 45427
Постинги: 15
Коментари: 19
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930